onsdag 24 november 2010

Bra start på veckan

I måndags blev det äntligen showdans igen efter två veckors snoruppehåll. Ny svårare koreografi med massa hopp. Vi kände oss otroligt graciösa och skrattade gott. Tyvärr kommer jag att missa två gånger nu pga Magnus Carlsson-konserten så nästa gång jag kan är denna koreografi slut. Det hade varit så kul att tredje gången få känna att man satte den. Det är så tillfredsställande när man lyckats besegra något som först verkade omöjligt.

I går var en helt vanlig tisdag med undantag för att jag på kvällen cyklade iväg i snöröken och fick en timmes massage. Det var otroligt välbehövligt. Det är min vänstra sida som har tagit mycket stryk nu av bärandet och igår ägnades mycket tid åt min axel, skuldra och arm. Hon tryckte på olika punkter ni vet sådär så hela armen först skriker och sen domnar bort och sen....aaahh!...smärtan försvinner och muskeln blir lugn. Tyvärr hade hon ingen mer kvällstid innan jul så jag får hoppas på ett återbud.

Senare på kvällen såg vi lite fotboll och planerade packningen inför helgens lilla tripp. Så lite packning som möjligt ska det bli men när man har barn måste man se till att få med välling och flaskor och massa matsäck dessutom. En lagom kort lista blev det och ikväll måste vi packa eftersom jag är borta i morgon kväll.

Idag var det inte kul att lämna på dagis. Isgata med pudersnö är en väldigt dålig kombination och jag var glad över min rullator...förlåt - vagn. Ute yr det fortfarande jättemycket och det verkar blåsa än värre nu så jag ser inte fram emot hämtningen. Det blir helt klart inomhuslek i eftermiddag!

Bästa nyheten för dagen är att vår bil äntligen är klar på verkstaden och att den faktiskt blev aningens billigare än vad de först hotade med. Det innebär att jag kan ta mig till körövningarna i morgon och på måndag utan strul. Skönt!

Inga kommentarer: