måndag 15 november 2010

Klappat och klart - i alla fall i teorin

Söndagen var en produktiv dag sådär i all sin osynlighet. Vi firade av fars dag med pompa och ståt, eller i alla fall tårta och skraplotter. Åtta lotter på två pappor genererade en högvinst på fina tio kronor! Hurra för papporna!

Förutom detta så ringde jag N för att diskutera lite julklappar. Ett synnerligen givande samtal. Idéerna föll på plats och julklappsfrågan känns nu som ett minne blott. Vi ska ha med oss klappar till Umeå när vi åker upp om några veckor hade vi tänkt, därav brådskan. Sen är det ju skönt att ha det klart innan gemene man ska ut och trängas. Fast Internet är ett underskattat julklappsvaruhus.

När detta samtal var avklarat och Daniel gick med barnen på lekgympa åkte jag på en liten shoppingtur. Tre ynka saker ville vi ha tag på i Arninge. Jag sprang hit och dit och fram och tillbaka utan att hitta något som föll mig i smaken och till slut tänkte jag att, jamen jag kollar Rusta också innan jag åker hem. Tadaaaa!! Alla tre sakerna ner i korgen och ut genom kassan på fem minuter. Nästa gång tror jag nog jag går dit först!

2 kommentarer:

Elin sa...

Även Rusta är underskattat ;)

Frida sa...

Ja uppenbarligen!