tisdag 2 november 2010

Men än är ni många i alla fall

Jag ser att jag har tappat läsare på bloggen under året. Det spelar ju egentligen ingen roll eftersom jag skriver på ändå. Men, det ack så lilla men dock, egot i mig är ändå lite nyfiken på varför. Det kanske inte du kan svara på eftersom du uppenbarligen fortfarande läser här.

Men jag kanske har blivit allmänt tråkig? Gått från dansåsiktsmaskin till dagboksskrivande småbarnsmamma. Det är ju en naturlig utveckling då jag just nu inte dansar lika mycket som jag är mamma om man säger så. Kanske skriver jag på ett annat sätt också, inte lika rappt som förr?

Arbetslivet står ju också bara och väntar just nu. I startblocken redo för totalt livsbyte om sextiotre dagar. Det kommer bli mycket märkligt. Jag börjar inse att jag kommer sakna en del personer som jag faktiskt träffar ganska ofta nu men kommer kapa de naturliga mötesplatsbanden med över en natt.

Jag skriver kanske inte lika ofta nu heller som jag gjorde ett tag och sånt kan ju få läsare att tröttna. Men det beror ju dels på att jag inte tycker jag har massor att skriva om just nu och dels att jag inte alltid har tid att bara sitta ner och knappra in massa text.

Nåja, på tal om dansåsikter börjar jag verkligen störa mig på det allmänna gnusseriet och jag känner att åsikterna nu börjar klia i fingrarna så snart kommer de ut! ;-)

4 kommentarer:

Puman sa...

Ja, jag trivs ju på din blogg, så jag är nog fel person att ge feedback. Jag tycker dock generellt att bloggvärlden jag brukar hänga i stagnerat lite.

Själv känner jag mig mer aktivt bloggande än någonsin, men i och med att jag är en obotlig periodare, är det säkert något som balanseras ut med tiden.

Tycker att du ska vara stolt över din blogg. Uppdateringarna sker kanske inte varje dag, men det är alltid något av substans när det kommer något nytt att läsa. :)

Och ja, det där gnusseriet kan man verkligen bli less. Do tell vad du stört dig på! :D

KRAM

Frida sa...

Tack för detta! :-) Ja, det går väl upp och ner både här och där. Och det är ju oftast roligare att det som skrivs är åtminstone någorlunda intressant, det håller jag med om.

Ett inlägg om gnusshysterin håller på att bearbetas i mitt huvud och
ploppar ut när som helst nu...

Å så ses vi på fredag! :-D

KRAM

Puman sa...

Yay!!! :) Pax för en dans (det är slöseri att låta en så bra kombination gå odansad!)
KRAM

Anneli sa...

Jag läser alltid din blogg Frida, är kul att följa ditt liv med barn, dans, vänner mm.
kram