söndag 7 november 2010

Fler goda "grannar"

Idag började vi dagen sent eftersom båda barnen somnade om vid sex och vaknade igen vid halv nio. De kom ju i säng flera timmar för sent igår så det är förklaringen till detta. Skönt var det att få sova igen lite i alla fall.

Ute sken solen och vinden var stilla så vi beslöt att gå en promenix till våra vänner M&M som flyttat närmare. Det var hög tid att ses igen och se hur de har fått det tyckte vi och ringde och väckte upp dem. "Kommer de NU?" hörde vi i bakgrunden och jag såg direkt framför mig hur det utbröt febril aktivitet i huset. Hihihi.

Jätteskönt var det ute och jättekul var det att ses igen tyckte vi. En alldeles lagom promenad har vi nu mellan oss och M&M följde med oss tillbaka för att se om det gick lika bra åt det hållet och det gjorde det. Kan man tänka sig. Alltså borde vi ses lite oftare nu kan man tycka!

Väl hemma fick vi i oss och barnen lunch och Tove somnade gott. Morfar kom förbi för en stunds umgås och för att hämta bilen så eftermiddagen försvann fort. Nu när jag börjar omslutas av förkylningsdimman ser jag fram emot att däcka i soffan framför veckans Idol.

Sen är det måndag igen. Prosit!

Inga kommentarer: