onsdag 24 november 2010

Änglarnas tid - med Magnus (och mej)

Som av en händelse ska jag plötsligt medverka på två julkonserter med Magnus Carlsson i Norrtälje Kyrka. 6 dec går spektaklet av stapeln. Det är en lokal ungdomskör som ska sjunga med Magnus på tre stycken och de behövde förstärkning av några säkra sångare. Min första tanke var "Gud vad kuuuuul!" Min andra tanke var "Men det är ju omöjligt för de repar på dumma tider och på konsertdagen, som är en måndag, börjar genrepet vid tre eller nåt."

Sen tänkte jag en tredje tanke "Det kanske ändå går att få till på nåt sätt!" Och det gick. Morfar får bistå på det enda repet som jag kan vara med (måtte bilen vara klar tills dess!) och världens bästa ställuppande Daniel får trixa med jobbtiderna så jag kan vara med på konsertdagen.

I måndags fick jag noterna på posten och igår klinkade jag igenom dem på pianot. En var lite klurigare med lite gospelrytmer så helt snutet ur näsan var det inte. Det känns ju lite som att kasta sig ut, med bara ett rep innan konsertdagen och så, men jag övar ju på att just våga saker jag skulle vilja våga. Jag ser det som en del i en process helt enkelt.

Men så ska det ju bli jäkligt KUL också! :-D

Biljetter finns på Ticnet för julmusiksugna!

Inga kommentarer: