fredag 7 november 2008

Yeah man

Onsdagens kurs var riktigt kul. Vi är nu inne på musikanpassning av olika slag och vi fick börja med att dansa till olika slags musik och tänka oss in i olika roller. Så vi lekte rasta-man till reggae, rullade på höfterna till salsa, studsade runt till eurodisco, försökte oss på lite finsk tango och så vidare. Allt i nån slags ram av bugg. Hiphop var klart svårast. Men kul i alla fall när man väl vågar släppa lös. Jag är inte så lössläppt av mig från start så det tar några låtar innan jag kommer igång.

Sedan fick vi träna på att dansa till åttor, att följa nånting i musiken. Det har jag inte alls svårt för utan jag anpassar min dans mer eller mindre naturligt. Men det är ju ändå bra att träna på så man tar chansen att tänka till. Vissa har däremot väldiga problem att höra vad som är vad och måste räkna och så.

Inga kommentarer: