söndag 2 november 2008

Dansbandskampen III

Del tre avklarad. Phu, det var en pärs. Alla band lät bra, inget övermoget och 2½ modernt. Jag hoppades självklart på att Scotts ska få fortsätta sin framgångssaga men blev liiite orolig efter första låten som kändes sådär. Kändes som de tappade lite ljud efter första takterna. Highlights första var kanske bättre. Men jag är inget Highlightsfan och kommer inte att bli så länge de låter som Highlights. ;)

Men som tur var fixade de till det hela på andra låten. Och Juryn...SUCK!!! "Nu har ni äääääntligen gjort nåt eget...." Alltså, om man får uppdraget att spela Blue Hawaii och man heter Scotts, då måste man ju göra om låten, eftersom det inte är en bra låt från början! Men om det är en bra dansbar låt från början...så måste man inte det nej. Och cover eller inte, det låter ju ändå som Scotts oavsett hur de gör låtarna och då kan man inte säga att de inte kör sitt race. Tycker jag då.

Det hela slutade ju lyckligt för Scotts del men jag hade gärna sett Mickeys vidare istället för Larz-Kristerz, som var kul en gång men inte mer. Jag gillar Mickeys, fast de har väldigt få mysfoxlåtar i sin repertoar.

Det är svårt att inte slås av TVs enorma genomslagskraft. Från "nobodys" till kändisar på en kvart. Till exempel håller Scotts visst på att bli gayikoner nu. De har fått en egen klubb på qx.se, Sverigest största gaysajt. Dubbelt utbud för snygg-Henke alltså. Om han vill. ;)

Inga kommentarer: