måndag 10 november 2008

Dansbandskampen IV

Allvarligt, börjar det inte bli lite långtråkigt nu?! Jag är förstås jätteglad för Scotts' skull. Vilket genombrott och vilka bra insatser. Och Henriks röst är ju så grymt skön och passar deras repertoar perfekt. Det sa jag till honom redan för länge sen men har var ju så blygsam då. Nu kanske han förstår att det är sant.

Highlights och Scotts jämförs ju tvärsav men Andreas Wistrand sjunger inte i närheten så bra. Visst, han sjunger rent men helt utan magstöd och därmed utan djup i rösten. Det blir ointressant och trist att lyssna på.

Men hur kom SVT ens på det här upplägget när det naturliga hade varit delfinaler a la melodifestivalen och sen en stor glittrande final på slutet? Om både Scotts och Larz-Kristerz går vidare ändå till final känns upplägget helt meningslöst oavsett hur mycket mediatid Scotts får. Största vinsten hittills med programmet är annars alla nya låtar. Scotts' "Sarah"! Jag bara rös och längtade tillbaka till helgens kryssningsfoxar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjaba!
Skönt att se att du och familjen verkar må gott! Är inne och smygkikar på din blogg lite då och då -mycket kul och bra skrivet.
Ha det bäst!
/Macke