tisdag 25 november 2008

Dirty talk

Att det flirtas en hel del på dansgolvet är ju ingen hemlighet precis, inte heller att många träffar sin livspartner där, även fast majoriteten inte är ute för att ragga. Men nu har jag läst den värsta raggningsrepliken hittills. Det var Mathias som dansade med någon (ny, okänd) på Dansbandskampen (dansen efteråt skulle jag tro). Efter första foxen säger hon: "Fan, du får det ju att rinna floder där nere på mig - Är du singel?"

Jag veeet! Man blir ju mörkrädd. Tänk dig motsvarande kommentar från en manlig dansare och man skulle springa från golvet med ett "Iiiiiiiii!" Visst vet jag tjejer som skulle kunna säga nåt sånt på skoj till en killkompis utan att blinka. Men då ska man ändå känna varann väldigt bra.

Själv är jag på tok för pryd för att uttrycka mig så grovt och har heller inget behov av det. Även fast bror försöker luttra mig emellanåt genom att ringa och berätta hantverkarskämt. Och efter en riktigt bra fox är jag ungefär lika stum som en guldfisk. Kanske lyckas jag mumla ett "tack" och kanske jag ser killen i ögonen och hoppas att orden ska gå fram på telepatisk väg.

Kommer att tänka på en liten anekdot från Öland. Det var mingelfest för Blenders nya skiva så folket var samlade mellan stugorna. Jag står och pratar med en killkompis från Boogie Lovers och frågar med tanke på sillbordet vi ska vara med på under eftermiddagen "Var det vid sex ikväll?" Han tittar på mig som om jag var från en annan planet, både förvånad och chockad och frågar "Ursäkta??!" "Ja, var det klockan sex ikväll?" frågar jag igen oförstående. Då säger han "Hahaha, jag tyckte du frågade 'Ska du ha sex ikväll?' och tänkte att det där lät inte som nåt som brukar komma från Frida!" Så ovanligt är det alltså att jag tar upp dylika ämnen. :)

Inga kommentarer: