onsdag 12 november 2008

Helgen börjar i morgon!

Ikväll blir det ingen parkurs för oss för vi har ingen barnvakt. Det är så himla trist att missa träningarna. Men vi har världens goaste tränare som direkt hörde av sig och meddelade att det kommer vara mycket individuell träning idag så att om någon av oss kommer så kan man va med lite ändå. Kanske jag åker dit. Daniel var och hjälpdansade igår.

Annars så är det förberedelser inför helgen som gäller. Vi flyger upp till Umeå i morgon mitt på dagen. Vi hoppas att Tove ska vara någorlunda pigg så att första flygresan går bra och hon orkar umgås och leka med farmor och farfar.

Planerna vi har under helgen förutom att umgås med familjen är dans till Zlips på Ersboda på fredag kväll tillsammans med syskonen och middag hos goda vänner på lördag kväll.

Ser fram emot dansen som sjutton. Ska bli jättekul att leta reda på mina favoriter sen i somras och även några nya hoppas jag på. En (sprillans ny) toppfavorit är ju där också och med toppfavoriter på plats brukar danskvällarna bli lyckade! Gäller att haffa honom bara.

Men nu borde jag nog börja packa..

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
Jag känner inte dig men jag har blivit en bloggläsare till din blogg ibland. Åh så kul att du ska få dansa på det stället som öser på med bra band, bra golv och en fantastiskt dansant publik. ERSBODA!!! Skriv gärna en kommentar i en blogg vad du som kommer utifrån tycker om stället golvet m.m.. Jag avgudar stället, trots 11 mils resa tur och 11 retur på fredagnätterna..men det är ofta värt e´

Ha en kul helg!
(Hälsar en Dansande tjej)