torsdag 20 november 2008

4 x Blender å lite fox

Det har plötsligt varit väldigt mycket dans till Blender. Mälarn 17 okt, Estraden 2 nov, Birka 8 nov och så i morgon på Yesterday 20 nov. Fyra gånger på en månad är nog rekord. Vilken tur att jag tycker Blender är bra! De levererar alltid, har väldigt bra och blandad repertoar, massor med bra foxlåtar och Maria har blivit sååå grym sångerska som ger allt på scenen och är dessutom alltid lika söt.

Jag börjar verkligen se fram emot dansen i morgon. Bra dans gör ju att man bli sugen på ännu mer bra dans och mina två senaste danstillfällen har varit GrrrrMmmm!! Kryssningen ja... och sen i fredags på Ersboda. Ju mer jag tänkt på de där bästa danserna i fredags desto mer inser jag hur bra det egentligen var.

Att dansa med 'honom' var som en korsning mellan brors foxstil och den bästa känslan jag ibland får med en viss toppfavorit. Och DET kan jag säga var ingen dålig kombination! Dels var det oerhört lätt att följa, det kändes otroligt hemvant, men han dansade inte "enkelt" om man så säger och dels så måste vi båda varit väldigt öppna känslomässigt för att "ta in" den andra, annars infinner sig inte den där känslan. (Var det där begripligt?) Och detta var vår andra dans! Ser fram emot nästa...! :-P

Inser att det måste va ganska likt det många tjejer upplever när de dansar med bror Emil. Hans foxstil/teknik plus känslan, och då är det inte svårt att begripa att han är så poppis. När vi dansar med varann så eftersträvar vi ju inte ens att få till den där känslan, det skulle ju bara bli konstigt, utan det blir mer fokus på teknik, föra och följa och lite bus. :)

Inga kommentarer: