måndag 10 november 2008

Titta inte på mej sådär!

Det var ju nu inte första gången jag fick den där känslan med just den här killen (se föregående inlägg) . Men ännu vet jag ju inte om det här med "objektifieringen" är bara inbillning eller realitet. Kanske är det nånstans mitt emellan. En sak är i alla fall säker och det är att det inte är alldeles lätt att hantera.

Jag dansar väldigt olika med olika killar och hur jag dansar beror på olika faktorer. Vad jag har för relation till killen, hur mycket vi har dansat förut, hur lika vi tolkar musiken och hur väl våra dansstilar och kunskaper stämmer överens.

Det som känns bra i dansen med en kille ("mysigt att du håller precis så..") kan kännas helt fel med en annan ("flytta dina j-a händer!").

Den aktuella killen rör sig lite i samma krets som jag och det är det som gör det svårt. Dels ser han hur jag dansar med andra och tror kanske det är fritt fram att dansa likadant och dels så blir det jag som är otrevlig om jag försöker undvika honom. Vad göra?

Inga kommentarer: