torsdag 27 november 2008

Danshelg på g

Torsdagar har blivit lite som en lång förberedelse inför helgen. Den här torsdagen är inget undantag då vi har fullt schema. I morgon förmiddag ska jag åka ut med Tove till morfar där hon ska tillbringa hela helgen, så jag måste packa inför det. Trots att hon är så liten blir det ganska mycket packning, med vagn, kläder, mat och allt.

Sen ska jag åka hem på eftermiddagen för då kommer Daniel hem med Elin!! Tjohooooooo!! Vi tre ska passa på att gå ut och äta en god middag och sen ska vi dansa till Jannez på Mälarsalen. Det blir nog perfekt med ett glas vin till maten så kommer man i lagom Jannez-på-Mälarn=Finlandsfärja-stämning. ;)

Sen på lördag är det dags för helgkursen i west coast swing. Det ska bli väldigt spännande. Jag hoppas att det är bra folk som anmält sig till kursen så att det blir hög kvalitet. Det bli nog två intensiva kursdagar och på lördagskvällen är det också socialdans för de som vill. Jag är ganska säker på att vi vill!! Direkt efter kursen bär det av mot morfar och hämtning av lilla damen. Vi har alltså en riktigt härlig danshelg att se fram emot!

Inga kommentarer: