torsdag 20 november 2008

Charmigaste ungen!

Tove har just lärt sig sina första konsonanter och nu pratas det väldigt mycket här hemma. De roligaste lekarna är annars att stå och dra i värmeskåpets lucka (under ugnen) för då kan hon samtidigt se sig själv i ugnsluckan. Hon gillar att bita i allt, står gärna och biter i bordskanten på soffbordet till exempel. Hon gillar också och stå och titta på tv och om det är musik står hon och diggar genom att gunga i knäna, i takt förstås.

Allt med speglar är kul och att dra sig upp på alla tänkbara och otänkbara ställen. Hon är duktig på att sätta sig ner igen sen, de enda gångerna hon har ramlat är när det hon hållit i inte varit så stabilt. Ett blomblad till exempel. Hon drar sig också upp i ens byxben, så det gäller att knyta till mjukisbyxorna ordentligt runt midjan nu.. ;)

4 kommentarer:

Lindy sa...

GUD så mysigt :) Hon är verkligen supersöt!!! Vad roligt att du lägger in videosnuttar, de blir ju nå helt annat än bilder - även fast dom oxå är bra :) Hoppas ni mår bra mina vänner!! Hälsa Daniel... Stor Kram!!

Anonym sa...

Vilken underbar film! Visst är det mysigt med dessa enstaviga konversationer hela dagarna! Sarah tittade på filmen och pratade tillbaka med Tove och vinkade oxå varje gång Tove lyfte på armen, kanske förstod hon henne, vad vet jag! // Therése

Anonym sa...

Man blir så glaaad av det där charmtrollet! Och se så fint hon övar tryck och drag med ugnsluckan! Den minsta danstjej jag vet :)

Anonym sa...

Såååå underbart att se denna lilla tös! Det är så kul att även vi "långt borta" kan följa hennes (snabba) utveckling. Kram från Samuel och Cissi