fredag 29 februari 2008

Redan fredag

Idag är det redan fredag. Tiden rusar. Jag har inte hunnit ha långtråkigt en endaste liten stund den här veckan. Finns ju hur mycket som helst man kan göra. Jag har försökt röra på mig lite, lagat massa mat, bakat mjuka kakor, städat lite, träffat Elin och köpt bil. Igår eftermiddag satt jag i en fotölj i uterummet och läste ut min bok och åt glass. Lyxigt. Det var 35 grader därute så jag fick öppna lite. Men det är härligt att sitta bara i kortärmat och solbrillor och njuta även fast man är ute inomhus.

Idag står lite syjobb på förmiddagsprogrammet. Sen blir det en promenad i solen och på eftermiddagen ska jag åka till Täby och titta på Arn på bio tillsammans med Daniel. Sen blir det någon god mat någonstans innan vi dumpar oss i tv-soffan.

Det här är första fredagen på evigheter som jag inte dansar, det var i början av december jag missade en fredagsdans senast och det pga att vi var utomlands. Så flititg har jag varit. Och riktigt kul har jag haft. Men idag har jag inget riktigt sug. Delvis för att jag hade en jättebra danskväll förra fredagen och den var en bra avslutning känns det som. Sen är det en stor tävling i morgon så många kanske stannar hemma och laddar inför den. Och Mälarsalen smäller inte lika högt som Yesterday. Jag är desto mer sugen på nästa fredag i så fall när Shake spelar där.

Sen prioriterar jag att åka och kika på tävlingen denna helg. Ser verkligen fram emot det. Hur många som helst som jag känner ska tävla och framförallt ska jag såklart heja på Elin och Macke. Hoppas det blir nya sköna poäng!!

Inga kommentarer: