söndag 2 mars 2008

Hedemorabuggen

Igår var vi på utflykt till Hedemora där det var buggtävling. Testade nya bilen och vi känner oss mycket nöjda med den! Ägnade ditvägen åt att få till bra ljud på stereon och annat sånt viktigt. Tävlingen innehöll alla nivåer och det är alltid extra kul, dels för att man blir inspirerad av alla duktiga och dels för att många man känner och känner igen är på plats.

Vi kom lagom till pausen så vi kunde skaffa oss bra platser på läktaren efter att ha kramats med lite folk på vägen. Vi hade fått uppdrag att filma några par så vi var utrustade med vår nya filmkamera och Daniel var snäll och tog hand om den. Man missar mycket när man följer folk med kameran.

Skulle ju försöka heja fram Elin och Macke i första hand men det blev magplask och de åkte ut redan i uttagningen. Riktigt tråkigt. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. Det gick desto bättre för de flesta andra som vi hejade på.

Min numera andra klubb Boogie lovers tog snudd på hem storslam, nästan alla som var där fick poäng och ett par förstaplatser dessutom. Så det är väl den klubben man ska tävla för om man skulle få för sig att börja.. ;). Skulle i alla fall gärna va en del av den klubbsammanhållning de verkar ha. Verkligen synd att Södertälje liksom är åt helt fel håll. Låååångt bort.

Allra gladast blev jag såklart åt prispallen i BSA. Kenneth (precis nyopererad) och Anneli klev upp på andraplatsen minsann och Cenny och Ann-Marie klev högst upp. Riktigt riktigt kul! Tycker nästan alltid att BSA-heaten är roligast att se på, speciellt om folk har så kul som de hade igår.

Inga kommentarer: