söndag 3 februari 2008

Inlägg nr 100 - Heldag med bror

Hoppsan, redan 100 inlägg. Tiden går fort och det är tydligen många bokstäver som vill komma på pränt.

Igår var en jättetrevlig dag. Sambon är på BW-intensivkurs hela helgen och jag hade inget särskilt bestämt. Men jag ringde brorsan och hörde om inte han ville åka på Ikea med mig, och han var faktiskt inte svårövertalad alls. Det blev Ikea i Uppsala så han kunde kolla in en MC-affär där först. Och där fanns det grejer må jag säga. Skönt man inte håller på med MC för då skulle man va fattig ganska snart. Sen blev det en kortsväng förbi Biltema, innan vi for till Ikea.

Så fort man kommer in på Ikea är man ju hungrig, så vi började med att äta lunch innan shoppingen. Sen plockade jag på mig det jag skulle ha. Lakan till spjälsäng och några bebisfiltar. Jag undviker självklart allt babyblått och ljusrosa. Rött och blått och grönt vart det. Sen fastnade vi på textilavdelningen där jag stod och funderade på handdukar och brorsan, som inte skulle köpa nåt, fastnade bland täcken och kuddar. Vi gick ut från Ikea med varsin lika dyr kasse i slutändan.

Sen for vi hemåt, fikasugna. Bror föreslog äppelpaj till fika och vi fixade en sån som vi smaskade i oss. Vi sparade lite till Daniel faktiskt. Han skulle nog blivit lite ledsen annars, marsansåsfreaket. Sen roade vi oss med att spela tiotusen, ett tärningsspel som inte kräver så mycket tankeverksamhet. Jag vann avgörande omgången stort! Sen kom Daniel hem, vi åt middag och slog oss sen ner med NE-spelet framför tvn. Och kan man tänka sig att jag vann det också! Jag vinner sällan de där frågespelen, men jag hade lite flyt med frågorna. Sen skickade vi hem bror och somnade sött.

Inga kommentarer: