måndag 25 februari 2008

Första dagen hemma

Hemma och vila....hm.... Blev ju inte så jättemycket vila faktiskt. Idag har jag istället gjort hur mycket som helst. Lagat två måltider till mig själv och fryst in överflödet i 7 matlådor som kan va bra att ha sen. Bakat två mjuka kakor, gått två kortare promenader för att handla till maten och köpa klippkort på simhallen, sorterat papper, räknat på föräldrapengar och förberett ny budget (seriöst va?!) och till slut vilat lite medan jag lyssnat på en skiva som jag köpt inför förlossningen med avslappningsövningar och sånt. Riktigt vettig var den. Det jag hade tänkt göra idag som jag inte hunnit och orkat var att spegelträna lite. Men det får nog bli i morgon.

Jag skrev ett litet schema åt mig i går kväll så jag skulle ta mig för med något. Annars blir jag bara sittandes vi datorn. Jag känner mig..

Inga kommentarer: