tisdag 19 februari 2008

Nu boas det - Del 2

Var i helgen fullt sysselsatt vid symaskinen. Det händer inte särskilt ofta men jag är hyfsat duktig när jag väl sätter igång. Ibland kan det dock bli lite väl mycket svordomar eftersom jag ofta tänker efter...efter...och så får jag sprätta. Fast nu gick det riktigt bra faktiskt. Lite tyg kan göra stor skillnad. Jag satt ju och sydde tvättlappar av gamla badlakan häromdagen och nu har ännu ett badlakan fått en ny form. Två överdrag till skötunderlägget bidde det. Så det ska va mysigt att ligga där med rumpan bar.

Skötbordet står i vårat badrum som är kaklat i vitt och blått. Det är fint men lite väl kalt och sterilt för en liten bebis att titta på. Så jag letade i tygskåpet och hittade ett blått kraftigt tyg och gick sedan till den lokala tygaffären och fyndade ett roligt tyg med katter på. Och nu har jag sytt nåt att hänga på väggen med praktiska förvaringsfickor på. Fint värre blev det tycker vi. Vi fick en färgglad kisse att hänga ovanför i julklapp av Daniels föräldrar och den matchar ju finfint. =)
Sköthörnan före...
...och efter

Idag har vi varit och shoppat det sista på min packlista inför BB-vistelsen. Köpte en tigerkompis åt Filuren och lite annat smått och gott. Har i alla fall lagt fram det som ska packas ner nu så nu är det bara själva packandet kvar. Lätt att ta med sig massor...


En blivande kompis att suga på..

Inga kommentarer: