lördag 16 februari 2008

Casanovas rockade igår

Igår var det dags för en svängom till Casanovas på Mälarsalen. Det var på vippen att vi inte kom iväg. Jag var trött och hade haft en riktig graviddag med sparkar i massor och lite småont på olika ställen på grund av det. Bland annat så kändes det som Filurens huvud, som nu ligger fixerat neråt, låg och studsade på min kissblåsa. Inte så skönt och så ger det akuta kissnödighetssymptom. Men vi bestämde oss till slut. Det brukar ju alltid gå bra när man jag väl kommer igång.

Vi kom precis när det började och det droppade in ganska mycket folk vartefter så det blev så där lagom trångt som det brukar på Mälarsalen. Det gick i alla fall jättebra att dansa, precis som vanligt. Märkligt det där. Det är det där säl-symptomet jag skrev om förut. Jag dansade inte med många utan dubblerade i stället och det var jätteroliga och mysiga danser.

Casanovas spelar verkligen bra och det var riktigt bra ljud! Dessutom dansar jag så sällan till dem och det är lite kul för de spelar låtar som de är lite ensamma om. Skönt med lite variation till de man dansar till mest. Kanske aningens få mysfoxar, vilket jag i och för sig alltid tycker...

Vi hade sagt redan hemma att vi kunde åka i andra paus ifall det behövdes. Men vi körde på ett tag till men åkte hem vid halv ett. Ganska skönt att komma hem lite tidigare. Hade tänkt (igen) att det här nog var sista dansen. MEN....det är Scotts på Yesterday nästa fredag, favoritbandet på favoritstället....och dessutom vore det ett perfekt sätt att fira att jag slutat jobba på. Så jag kan inte lova att jag inte åker dit...

Har fixat SM-biljetter nu som jag betalade igår. Tänkte att vi nog kan ta med en två-månaders Filur på SM och om det skulle kännas omöjligt är det nog inte svårt att kränga biljetterna. Ska bli hur kul som helst att se alla duktiga tävlande i alla fall. I år är det ju dessutom RM för seniorer och det tycket jag är extra kul eftersom flera av favoritkillarna är Senior A-dansare. Heja dom!

Inga kommentarer: