fredag 22 februari 2008

Sista dagen på jobbet firas med dans

Idag är det sista dagen på jobbet. Veckan har gått lagom fort och jag har snart fixat allt som stod på listan inför mitt avslut här. Lite blandade känslor är det även fast det mest känns jättebra. Det är så mycket att tänka på nu så jag har inte riktigt hunnit med att fatta att jag faktiskt ska lämna detta bakom mig. Någon liten tår blev det därför häromkvällen. Alltid ett litet sorgearbete att lämna jobb och kollegor. Men nu ska det bli skönt att vara hemma och vila ett par veckor om nu Filuren stannar kvar därinne enligt utsatt datum. Hoppas på fint väder så jag kan få lite fina promenader.

Ikväll ska jag i alla fall fira med att dansa, hör och häpna ;) . Ikväll spelar ett av favoritbanden Scotts på min hemmaplan, Yesterday. Scotts är fox-mästarna enligt mig. Många riktigt mysiga låtar. Antar att jag kommer kunna dansa en del, gick ju bra förra veckan så...och annars får jag fika mig igenom kvällen och lyssna på lite bra musik och prata med trevliga människor. Men jag hoppas på lite rolig dans förstås. Det är inte bara jag som tycker att Scotts är bra så det lär komma många man trivs med.

Inte många timmar kvar nu och några små punkter kvar på listan bara...

Inga kommentarer: