fredag 22 februari 2008

Nu är jag färdig att gå hem

Sådärja. Alla sista sakerna avprickade på listan. Har fått avskedstårta och present i form av fotsalvor och bodycream med jungfruolivolja. De har tänkt att jag ska pyssla om mig lite tills det är dags. Så nu är jag redo att gå hem. Problemet är att det är en och en halv timme kvar. Lite segt. Måste hitta nåt kul att läsa på nätet eller så så att tiden går fort. Har packat ner mina högtalare för de ska med hem så jag kan inte ens lyssna på radio nu.

Även fast allt är väldigt påtagligt just nu, jag märker att det är nån i magen, jag har packat ihop mina saker här, vi har förberett hemma och så så är det ändå otroligt overkligt alltihop. Jag förstår verkligen att det även kan ta flera veckor efter förlossningen innan man har fattat vad det är som hänt.

Och ja...när jag går härifrån idag så ska jag inte jobba på ett år. Bara en sån sak. Konstigt. Men jag ser verkligen fram emot det!

Inga kommentarer: