fredag 15 februari 2008

Snart helg!

Nu är det inte lång tid tills det är helg. 40 minuter kvar på dagen. Jag har blivit ensam här igen då min vikarie gick hem lite tidigare. Känns bra att det bara är en vecka kvar på jobbet nu. Jag har nog lyckats ganska bra med upplärningen av vikarien. Hon kommer på måndag också för en sista genomgång. Vissa som går ut här och säger "trevlig helg!" kommer jag inte jobba med mer, för de är inte här nästa vecka. Konstigt värre.

Ikväll spelar Casanovas på Mälarsalen. Det lutar åt att vi åker dit. Alltid kan man väl dansa lite i alla fall. Och även fast jag känner mig lite obekväm och otymplig annars så brukar ju dans va bästa botemedlet. Är dock inte lika "på" som vanligt. Men det är kanske inte så konstigt. Mycket tankar nu på vatten som kan gå, förlossning som närmar sig och sånt. Var på föreläsning i går igen så då känns det nära igen. Och Filuren är "fullgången" från och med måndag. Så då kan man föda "när som helst". Känns dock inte som att det är dags än.

I helgen bör vi annars ta itu med "köpa stor bil"-projektet som vi skjutit upp ganska länge nu. Kanske vi orkar ta oss iväg och titta lite i alla fall. För övrigt är det ganska lugnt. Blir nog lite hemmapyssel, melodifestival och sånt.

1 kommentar:

Annica Renman sa...

Hej! Härligt att höra att allt är bra, ser fram emot att höra hur det går för er på stora dagen. Idag har vi köpt hus! Helt otippat blev det ett hus på Frösön, inflyttning 1/6, spännande värre! Massor med kramar.