lördag 2 februari 2008

Dåligt slut på en trevlig kväll

Igår spelade Expanders på Mälarsalen. Det var mer folk än jag trott fast det var många blåbär där och lite stök men det gjorde inte så mycket. Expanders spelade riktigt bra och jag listade ut att de spelade Frida-fox var tredje lugn, så då gällde det att ha hittat nån trevlig. Före paus spelade de Richard Marx' Hazard. Ojoj, den är ju så himla bra. Kul att de tagit upp den och att jag fick en riktigt mysig dans just då.

Kvällen var riktigt trevlig fram till andra paus och jag dansade med några som jag sällan dansar med. Blev ganska mycket bugg eftersom de kör lite bluesiga foxar och så som är bra att bugga till också. Sen efter paus så blev det liksom inge bra. Jag har egentligen ingenting att skylla på men jag lät flera saker påverka mig. Dels så smittades jag av sambons mindre bra kväll. Sen spelades en enda riktig mysfox efter sista paus och jag hade koll på den, siktade högt men föll pladask kan man säga. Istället för det jag hade hoppats på blev jag uppbjuden av en person jag helst inte dansar med alls. Och så var två kanonlåtar bortslösade och sista foxen innan sista borta. Snyft. Besviken. Och sen tog jag lite puckade beslut där på slutet. Idiot.

Det är så himla dumt att bli på sådär dåligt humör pga ingenting. För efter sista var jag inte så munter utan snarare otrevlig och jag blir så irriterad när jag beter mig som en idiot, framförallt mot mig själv. För jag beter mig verkligen ologiskt ibland. Buuuu. Sov inge bra sen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Det är märkliget att bara en dans eller två i princip kan förstöra hela kvällen för en. Kanske är det för att man är så nära varandra i foxen, alla människor vill man faktiskt inte släppa så nära inpå sig! Och det är ju inte det lättaste att säga Nej i en "danssituation" heller.

Ibland ägnar man ju nästan mer tid åt att undvika människor man inte gärna vill dansa med än att hitta dem man vill dansa med...

Kram DansAnka