onsdag 6 februari 2008

Knubbsäl

De säger på jobbet, och barnmorskan höll med, att jag vuxit mycket senaste två veckorna. Kanske det är så. Men det är bara magen som står rakt ut i alla fall, annars ser jag ut som vanligt tack och lov. Har ju tänkt dansa på fredag och kanske på söndag och funderar också på att hjälpdansa på några kurser i morgon, för att känna efter om inte annat. Vore kul att få nöta lite på kurs faktiskt. Känns som det var länge sen nu. Kurs är ju inte alls så lika ansträngande som socialdans heller.
Och så hoppas jag som vanligt att det ska gå bra att foxa på fredag trots den större magen. Killarna är så snälla och håller god min, men man vet ju aldrig vad de egentligen tycker. En som jag dansade med i fredags tyckte iaf att det gick så bra att han "bara tänkte dansa med gravida tjejer hädanefter". =)
Visst är jag söt?

Inga kommentarer: