lördag 9 februari 2008

Dansen igår och dagens program

Igår kväll var Elin och jag iväg till Yesterday och dansade till Jannez. Daniel var hemma och vilade upp sig inför helgen efter lite krassligheter. När vi kom fram var det bara en enda rad med bilar och det var ganska tomt därinne. Men vi var också ganska tidiga och slog oss ner med varsin kopp te. Gårdagens dans hade konkurrens av tre andra danser samma kväll samt att det är en stor tävling i Sävsjö i helgen. Det droppade in lite folk vartefter men det blev aldrig fullt utan ganska lagom med plats att dansa på.

Jannez spelade hyfsat men de speedade upp många foxlåtar i onödan. Så det var snabba bugg och snabba fox. Hade tur och fick snabbfoxa med ett par favoriter, buggade också en del under kvällen och det gick ganska bra. Gick hyfsat att få dansa trots att jag inte ville bugga så mycket. Killarna va snälla och bjöd upp mig ibland också, för jag orkar inte springa omkring och jaga dom. Bokade också upp sista dansen med en favorit vilket var tur för den vart riktigt mysig, tackar för den och de andra danserna under kvällen =). Hade chansen till roligt gammeltjo också, men avböjde pga magen. Lite synd, men det var kanske rätt ändå.

Idag så är det massa sport att kika på på tv och tydligen också melodifestival ikväll. Har uppenbarligen lite dålig koll. Ikväll ska vi annars ha en liten middag inför Daniels födelsedag. Ska bli riktigt trevligt. Får småbarnsbesök av Sarah, 7 månader. För övrigt håller jag tummarna för de som tävlar på GP-tävlingen idag.

Inga kommentarer: