fredag 8 februari 2008

Hjälpdansat

I går var jag iväg och hjälpdansade på ett par kurser på klubben. Himla länge sen jag var på kurs. Så fort man inte tränar regelbundet så tappar man känns det som. Jag var där några timmar och det var riktigt roligt. Första kursen var typ "Avancerad social" och andra "Fortsättning" (typ den man går efter nybörjarkursen). Det var lite teknik och lite turer och jag lyckades väl hjälpa till lite iaf. Tränade annars mest för min egen del på armrörelserna igen.

Det som är intressant med att hjälpdansa är att se alla olika stilar och "taktsinnen" ;). En del har verkligen noll koll på både takt och känsla och vissa är riktigt talangfulla. Sen behöver det ju inte betyda att de som verkar duktigast i början blir de bästa dansarna. Vissa stannar av ganska fort och kan bara inte lära sig mer oavsett hur många kurser de går.

Några killar var där och hjälpdansade också och en av dem är så himla duktig faktiskt, väldigt trevlig också. Borde verkligen försöka dansa med honom ute. Sån otrolig skillnad att få dansa med en så duktig mitt bland alla blåbär. Roligt roligt!

Inga kommentarer: