torsdag 4 februari 2010

Inför helgen eller med SM i sikte

Idag står lunchdejt och körövning på agendan. I morgon; ???. Det är förvisso dans men jag tror inte det blir nåt för mig trots att det vore kul att rocka loss till Gamblers igen. Kanhända sätter danssuget in i morgon men idag finns det inte. Kanske för att jag haft två väldigt bra danskvällar senaste två helgerna och för att jag ska vara borta både ikväll och lördag kväll.

På lördag ska vi på fest. Två trettioåringar slår sina påsar ihop och har gemensam 60-årsfest. Konceptet känns någorlunda bekant. Trevligt ska det bli. Mat och dans är ju liksom aldrig fel! Om vi inte skulle på fest skulle jag nog tagit sikte på helgens tävling i Eskilstuna. Den hade varit kul att se och lagom långt att åka. Nu blir det nog inget hejande denna terminen utom möjligtvis SM.

Jag vet ju att SM i år går av stapeln i Stockholm eftersom det arrangeras av Ebba. Men igår fick jag klart för mig att det är i Tibblehallen i Täby! Jag hade bara förutsatt att det skulle vara söder om stan men detta är ju fantastiskt smidigt! Det är ju nästan som hemma. Tove fick ju uppleva SM som spädis, det var hennes första möte med dansvärlden och dansfolket, så varför ska inte Filuren få samma möjlighet? ;-)

Inga kommentarer: