tisdag 2 februari 2010

Sex veckor kvar nu...

Jo, tiden går faktiskt så sakteliga framåt. Idag påbörjar jag vecka 35. Filuren är nu ca 45 cm lång och väger runt 2,6 kilo. Magen står som högst nu sen börjar den sänka sig och lungor och andra detaljer i kroppen får lite mer utrymme igen. Ser fram emot det, det kan göra ganska ont när Filuren sparkas eller rör sig nu. 18 arbetsdagar kvar efter idag. Det tickar.

Ikväll ska jag göra mitt återbesök på massagebänken. Det ska bli så skönt! Jag ska nog boka in ett par besök till. Ett nu innan och ett efter. Det kan jag vara värd! Jag har också tänkt boka in frissan nu innan. Håret har blivit jättemörkt precis som förra gången och det går inte att få fason på. Det borde göras nåt åt. Undrar om jag vågar vänta tills jag slutat jobba?

Jag försöker också upprätthålla någon slags regelbunden motion eller träning och dansat har jag i alla fall gjort och jag hoppas på lite till. Får se vad det kan tänkas bli. :-)

Inga kommentarer: