måndag 8 februari 2010

Tid för inspelning

I fredags kväll blev det äntligen klart. Våra inspelningstider till Sarek-skivan. Jag har hållit i trådarna för oss sopraner och det har väl gått sådär. Jag blir galen när folk inte svara på mejl. När jag väl har skickat ett mejl till någon med frågor, släpper jag det liksom i väntan på svar. Jag har gjort mitt och det är någon annans tur. Om den andra då inte svarar så kan plötsligt många dagar gå utan att jag tänker på det. Men nu är det i alla fall klart. Inspelning för mig och min andrasoprankollega är i morgon och förhoppningsvis ska förstasopranerna då ha spelat in sitt ikväll så vi har det att utgå ifrån. Om allt har gått som de ska för dem ska det bli riktigt kul i morgon. Spela in själv är ju lite extra utelämnande men också lite extra spännande! :-)

Inga kommentarer: