måndag 8 februari 2010

Fest- och familjehelg

En helg har återigen passerat. Det går liksom så fort varje gång. Svisch! Det blev en lugn fredagskväll i tvsoffan, la oss ganska tidigt. Sen var det lördag och vi var bjudna på fest med sjukvårdstema då båda födelsedagsbarnen är sjuksköterskor. Tipsrunda utskriven på resceptblad, tungspatlar med latinska och svenska namn av kroppsdelar på för att hitta sin bordsgranne, gröna operationsdukar på borden, välkomstdrink i en spruta att gå och smutta på och så småningom avecen i provrör. Jag orkade aldrig ta fram vår kamera tyvärr men lite bilder kanske kommer så småningom från Elin.

Vi hade en väldigt trevlig kväll, träffade lite folk vi inte sett på länge och hade bra platser vi borden så vi hann umgås en hel del med dem vi ville. Jättegod italiensk buffé var det och lite dans blev det också. Magen har bråkat med mig allt mer denna vecka och det kändes så där att dansa men Daniel var desto mer på g, som brukligt när det är fest. Roligast var när han plötsligt förflyttade sig med ett par skutt från sin stol till dansgolvet på ingen sekund alls när de började spela Iron Maiden. :-D

Morfar och Tove umgicks när vi var på fest och gick upp tillsammans morgonen efter. Vi vaknade inte så sent eftersom vi ändå var hemma hyfsad tid och efter gemensam frukost och att "Morbror Märrä" kommit förbi tog vi en skön vintersolig promenad ner till sjön innan vi återvände till lunchcafét i centrum för lunch och fika. Tove skötte sig utmärkt denna gång så det var väldigt skönt!

På eftermiddagen och kvällen tog vi det bara lugnt och helgen avslutades med Melodifestivalen som vi spelat in och spolade oss igenom. Mina tips var de som gick vidare och det var väl rättvist kan jag tycka även fast jag inte bryr mig så värst mycket.

Inga kommentarer: