fredag 26 februari 2010

Shake får hjälpa mig igenom sista dagen

Nu är det den sista skälvande dagen. Jag åkte hit i morse med Shakes nya skiva i bilen. En inte alldeles tokig början på en ganska märklig dag. Härligt att sitta och njuta till "Soul of my soul" och "By me a rose" och tänka tillbaka på svunna mysfoxar. Sen är det ganska svårt att köra lagligt när "Maniac" drar igång... :-)

Ikväll spelar samma Shake på Mälarsalen och det skulle vara min sista chans till dans på förhand. Det hade verkligen varit jättekul, men nu blir det inte så av flera anlendningar. Jag tror inte det kommer att vara värt det, om det varit på Yesterday hade jag definitivt åkt, men nu kostar det nog mer än det smakar. Jag är inte helt säker på att jag kan dansa smärtfritt utom med några få. Jag hoppas jag är tillbaka på dansgolvet snart efteråt för jag är riktigt danssugen redan nu!

En annan stor anledning att stanna hemma är att Nina kommer och hälsar på över helgen. Jag ska lämpligt nog hämta henne vid flyget direkt efter jobbet idag och det ska verkligen bli jättekul att ses igen. Ikväll får vi fira jobbavslutet på något (annat) lämpligt sätt. En helg i umgåsens tecken väntar alltså! :-)

Inga kommentarer: