tisdag 2 februari 2010

Snark

Om man lägger sig tidigt för att man är jättetrött borde man vakna piggare än vanligt på morgonen. Så är dock inte fallet. Bu! Istället drömde jag hur mycket som helst i natt. Värsta snurriga drömmen med en blandning av Daniels gamla lägenhet som han tydligen hade kvar i Södertälje/Umeå (det skiftade lite i drömmen var den egentligen låg) men nu skulle den städas ur och göras av med och mitt i allt passade jag på att besöka den närbelägna buggklubben (som låg mitt ute i skogen) och de skulle ha squaredanceuppvisning. Gissa vem som skulle vara caller? Jag fattade faktiskt ingenting.

2 kommentarer:

Elin sa...

Hahaha det där lät ju som en Elin-dröm!! Så lite logiskt som möjligt ;) Fast jobbigt när man är tröttare när man vaknar än när man somnar... Hoppas du får en bättre natt som kommer! Kram!

Frida sa...

Man vaknar liksom som en lite klokare människa! ;) Men inatt, efter massagen, då borde jag sova lugnt! KRAM