söndag 21 februari 2010

Heja Sverige!

Gårdagen var en riktig hemmapysslardag. Jag fick lite lagom gjort. Packade i alla fall lite mer i väskan och läste lite i boken om hur det var det där med förlossning och amningen och det. Tove sov middag ordentligt vilket var himla skönt för förra helgen blev det inte bra med det.

På kvällskvisten kom bror över till middag och vi hade sen en riktig tv-soffa-kväll. Tove var ganska speedad och ville höras och synas hela tiden, men efter läggning lade sig lugnet. Vi kollade OS och Melodifestival. Efterrätten bestod av vanlijglass med ljumna plommonhalvor. Vi hade ju hur mycket plommon som helst i höstas och det jag orkade ta hand om är nu trevligt att kunna plocka fram ur frysen. Små gyllengula, lagom sötsyrliga, plommonhalvor som ligger och simmar i söt lag. Smaskens!

Skidorna var ju så sena så bror cyklade hem i snöstormen och vi kröp ner i sängen för att se vidare ifall det skulle bli nåt intressant. Och som det blev! Tröttheten försvann samtidigt som skidbytet och vi satt och hejade fram svenskarna i dubbeljakten. Kvällen fick sluta med en high five och en puss innan vi somnade sött.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm... är vi släkt på nå vis?
Jag satt oxå upp i sängen och var klarvaken ;)
/E

Frida sa...

Ja, på nåt vis kanske. Det var nån annan släkting som visst också satt och skrek i sin stuga i skogen mitt i natten. Märkligt.. :-)