fredag 19 februari 2010

Helg för sista gången på länge

Igår åkte jag tidigare från jobbet. Min ersättare var på utbildning och jag hade inget att göra där inte hon skulle vara med så det vara bara att åka. Kom hem med Tove en timme tidigare och fick för mig att vi skulle baka bröd till vår middagssoppa.

Sagt och gjort. Tove fick hälla i ingredienserna som jag måttade upp, sen rörde jag ihop två limpor och de var gräddade lagom till maten. Nygräddat bröd med smör som smälter och ost på det - det är nåt alldeles extra! Tove berättade för pappa att vi "bakat mackor!" när han kom hem. Och att pappor blir glada när man bakat är väl vida känt. :-)

Gårkvällens körövning var riktigt bra. Effektivt, nyttigt, koncentrerat och plötsligt verkar det kunna bli en konsert. Jag slapp ovädret på hemväg, det kom in först under natten. I morse tuffade jag på E4:an i stadiga 10km/h mest hela vägen men kom fram nästan först ändå. Alla satt fast nånstans.

Dagen i dag gick ganska obemärkt förbi och nu är det plötsligt snart fredag kväll. En Yesterdaykväll är det dessutom men det blir nog skrällvarning på den; Jag stannar hemma och kollar in OS medan Daniel åker på dans!

Jag känner att det nog inte riktigt skulle vara värt pengarna för mig ikväll. Det krävs nästan ett specifikt urval av kavaljerer nu för att jag ska trivas och jag vet inte direkt nån sån som kommer vara där och då kan jag lika bra göra nåt annat. Annars blir jag bara besviken om det inte funkar. På Yesterday lär jag dessutom frysa om jag blir sittande så...nä!

Kanske har jag dansat min sista dansväll pre-Filur så att säga? Vi hade lite tankar inför i morgon med Gävle - Playstones/Titanix tidigare men de har vi slagit bort. Det känns lite väl jobbigt just nu och det kommer nog nya chanser att höra dem. Istället blir det nog en hemmalördag och sen kanske en bortasöndag om vädret tillåter.

Det här är min sista riktiga "helg" på länge. I betydelsen helg mellan jobbveckorna. Efter nästa fredag kommer jag vara ledig i 310 dagar i sträck. Nice!

Inga kommentarer: