fredag 26 februari 2010

De e över nu...

Arbetsdagen tog slut ganska snabbt ändå. Jag pysslade undan det som behövdes. Jag och bästaste kollegan gick ut och åt lunch tillsammans och det var verkligen jättetrevligt. Lite sista finlir med ersättaren innan det var avslutningsfika och hemgång.

Min chef höll ett fint tal och det var ju trevligt att höra hur bra jag är. Frodig, Rolig, Innovativ, Duktig och Arbetsam blev visst akronymen på mitt namn. Frodig för att jag är gravid. Min andra chef tyckte inte man kunde säga att jag var frodig med tanke på hur lite jag gått upp men ändå. De verkade i alla fall helnöjda på alla sätt och skulle sakna mig sååå mycket!

Jättefina blommor och ett fint presentkort fick jag samt tårta som jag fick med resterna av hem som vi ska kalasa på snart. Det känns ganska märkligt men en viss lättnad att det är över nu. Alla blandade känslor som kokat i kroppen senaste veckorna borde kunna svalna av nu och snart glömmas bort. Nu väntar tio månaders föräldraledighet och sen vet jag inte mer.
Det ska bli jätteskönt att få några sovmorgnar nu och slippa åka de där milen i bilen varje dag. Sen får vi se hur många dagar det blir innan Filuren tycker att det är dags för ankomst.

1 kommentar:

Anneli sa...

Passa nu på och vila upp dig och glöm allt det här med jobb ett tag framöver.
Kram