fredag 12 februari 2010

Grattis min älskling!


Hoppas du får sån här idag!

Idag fyller han år. Mannen i mitt liv. Tove och jag uppvaktade med skönsång(?) och paket på sängkanten i morse. Jag smög in och väckte Tove som fick bära paketet och hon var väldigt ivrig att överlämna det. Jag hade funderat på att presenta med en kanna vanlijsås ;) men det fick bli nåt att ha på sig istället. Fika på sängen kändes lite vanskligt, åteminstone en vardagmorgon, men nästa år kanske. :-)

Ikväll ska vi fira med att gå ut och äta på tu man hand. :-) Det var evigheter sen. Jag minns inte ens när det var senast. Och som topping på det blir det lite dans. Senast vi var ute tillsammans på en vanlig dans var visst sista oktober (bra att ha bloggen som stöd till minnet ibland), men under november hann vi också med en danskryssning och en dansfest i alla fall.

Jag vet inte hur det kommer gå för mig att dansa ikväll. Magen har känts stenhård, stor och bökig senaste två veckorna och den står verkligen precis rakt ut. Dessutom har det gjort lite ont både här och där. Men det brukar alltid kännas som bäst att dansa så jag hoppas på det även ikväll.

Hur som helst ska det bli jättemysigt att spendera kvällen tillsammans med god mat, bra musik och lite dans. Så GRATTIS till min Daniel! Pusspusspuss!

2 kommentarer:

Daniel sa...

Tack så mycket för ett trevligt uppvaknande med sång och present.
Jag hoppas oxå på en sån där idag...Tårta!! :P

Therése sa...

Grattis på födelsedagen Daniel önskar fam Milestad