onsdag 1 juli 2009

Söndag - jam i stugbyn och dans till Blender

Eftersom jag dansade tidigt på lördagen så var det min morgon med Tove på söndagen. Vi promenerade runt campingen lite och lekte ute tills de andra vaknade. På dagens program stod maskeraddanstävlingen som verkligen inte kändes osm något måste efter de senaste åren men jag och några till knallade upp efter ett tag och kikade i alla fall. Daniel stannade vid stugan eftersom det var Toves sovtid.

Tävlingen var roligare än tidigare år och det var lite rappare tempo så man inte hann somna av, utom i slutet då det blev segt. Det var duktiga och roliga dansare som tävlade så det var riktigt underhållande. Bäst var en kille som dansade tjej så bra att vi som såg på ville gå en kurs hos honom i kvinnliga höftrörelser och mjukhet. Daniel och Tove kom upp en stund på slutet och lyssnade på Blender som spelade live till tävlingen.
Elin och jag testar några foxsteg

Danskvällen Blender
Sen blev det middag och piffning inför kvällens dans till Blender. Det var min första hela danskväll och jag hade laddat hela dan. Tyvärr blev jag toktrött efter några låtar och undrade hur jag skulle orka med. Det var väldigt mycket folk och lite stökigt så det blev inte nån direkt kvalitetsdans även om man hittade bra material så att säga. Vi gick ner och fikade lite i paus och efter det vaknade jag faktiskt till. Andra halvlek hade jag riktigt roligt och jag fick ett gäng bra danser.

Blender rockar ju och här nere på Öland stormtrivs även banden, det märks. Många verkar ha tagit semester under av veckan och valt att stanna här för man ser dem här och var på campingen. Runt middagstid idag var det ett riktigt härligt jam vid en stuga på raden nedanför med några från Expanders, Shake och ett par killar till som rockade loss. De hade ljudanläggning så alla som samlades hörde bra. Jättemysigt sånt, musik, folk samlas i gräset, lyssnar, umgås och kanske spontansar lite. :)


Inga kommentarer: