onsdag 22 juli 2009

Tre dagar kvar

Snart är man ledig igen. Jag längtar!!! Då ska vi upp till norr och ha semester på bortaplan. Skönt! Bara att genomlida de här få dagarna. Det finns absolut ingenting att göra här för mig och vi fikar mest. Trevligt i och för sig, för vi som är här trivs bra ihop, men tiden går ju inte så fort. När jag kommer tillbaka till jobbet kommer det vara lika lugnt några dagar då de flesta är på en stor tjusig konferens. Jag som är relativt ny får stanna hemma och vakta telefonen. Kul...

Innan resan norrut blir det tur och retur till Dalhalla som jag fått biljetter till i present. Sen bär det av uppåt på söndag. Vi valde att flyga till slut vilket jag är väldigt glad för. Så skönt att slippa bila så långt med Tove.

Det blir inte så mycker mer sommardans för mig tyvärr. Kanske passar vi på att ta oss en svängom på Gräsmyr när vi ändå är i stan (Jannez *host*) och sen har jag några få möjliga datum kvar när vi kommer hem. En enda Hågelbykväll och förhoppningsvis ett premiärbesök i Barva. Så om man vill dansa mer med mig utomhus i sommar får man passa på!

Inga kommentarer: