söndag 12 juli 2009

Lunchdejt på middagsbesök

Fredagen blev en mellandag. Gästerna skjutsades till Arlanda på morgonen och sedan ägnade vi dagen åt att röja undan och sedan ta det lugnt. Kvällen avslutades med en film av modell enkel underhållning, dvs action och bror kom också hit och gjorde oss sällskap eftersom han var tillfälligt i hemmakrokarna.

Igår städade vi huset och förberedde maten inför kvällens middagsbesök. Vi hade bjudit hit ett par dansvänner, tillika min lunchdejt med familj. Hon och jag tyckte nog båda att det var på tok för lång tid med sju veckors äta-mat-ihop-uppehåll och det är ju trevligt att ses allihop såhär utanför dansen där man sällan hinner prata så mycket.

De kom vid fyra och efter obligatorisk husesyn blev det obligatorisk grillmiddag i uterummet. Gott och trevligt! Barnen lekte jättebra tillsammans trots eller tack vare åldersskillnaden så vi kunde sitta och prata om både det ena och andra tills Tove gick och lade sig. Då flyttade vi in i vardagsrummet och fortsatte umgås och aktivera barn tills timmen blev sen.

När man träffas sådär första gången mer "på riktigt" får man ganska snabbt en känsla för hur mycket gemensamt man egentligen har och det känns som att vi är och tycker ganska lika på många sätt. Rakt och enkelt utan krusiduller. :) En mycket trevlig eftermiddag och kväll med gemensam förhoppning om ett snart återseende. Kramar till er!

Inga kommentarer: