söndag 5 juli 2009

Fredag - sista dagen!

Vi vaknade och det var varmt. Jättevarmt!! När Tove somnat efter lunch gick jag och Daniel ner till stranden en stund. Det gick knappt att vara på stranden för det blev direkt för varmt. Vi hoppade i plurret istället och det var mycket varmare än sist kändes det som. Vi var i ett bra tag och fick oväntat sällskap av en danstjej som flöt rakt in i vår gemenskap. Haha! Efter badet kastade vi lite igen tills vi var torra och sen gick vi hem och åt glass lagom tills Tove vaknade igen.

Hon verkade så trött och fick ligga kvar i sängen ett tag och efter en stund var det tyst igen så vi trodde hon hade somnat. Efter en stund gick Daniel in och tittade och då visade det sig varför hon varit så tyst. Hon hade dragit ner chipsskålen i sängen och satt och mumsade! Det blev till att städa lite.

Så småningom verkade det dra ihop sig till regn vilket verkligen behövdes. Vi hann precis grilla klart innan det kom och kunde sitta under tältet och äta när det regnade utanför. Mysigt. Sen var det gammtjo till Jannez. Vi hade som vanligt missat båda utlärningstillfällena men Elin gick dit och kikade och vi gick vidare för att kolla på nya dansskor åt Daniel. Efter ett tag tröttnade Tove på att kolla på skor så hon och jag gick tillbaka till gammeldansen och kikade. Det såg lika svårt ut som sist att dansa på gräs i Crocs.

Sista danskvällen var Daniels och han gick upp och dansade till Jannez. Jag började packa det som gick i stugan utan att Tove skulle vakna och tvättade samtidigt alla kläder. Det är himla skönt att packa ur väskan med rena kläder när man kommer hem sen! Sen satt jag och bloggade lite utanför stugan tills jag fick sällskap av M&M och vi satt och pratade tills de andra kom ner och fikade. Trevligt med gemensam fika varje kväll i år! Sen blev jag kvar och satt och pratade fram till ett igen. Sen blev det sängen och jag sov så himla gott!! Perfekt eftersom det skulle köras hem morgonen därpå.

Inga kommentarer: