måndag 13 juli 2009

Semestermåndag

Måndag idag. En ny semestervecka har inletts. Vi har inget planerat i några dagar och det är både plus och minus. Plus för att det är skönt att "bara vara ledig", minus för att vi då är skitdåliga på att gööööra nåt när vi bara är lediga. ;) Vädret är inte heller aldeles Juli-likt så stranden lockar inte direkt.

Idag började vi i alla fall dagen med en cykeltur med Tove bakpå, hon verkar gilla att åka cykel. Sedan promenerade vi iväg till centrum för en lunch på ett trevligt café som finns här och som vi besöker ibland. Väldigt god och trevlig lunch var det och Maria promenerade förbi och pratade lite. Jag blir alltid lika förvånad när någon säger hej här, jag tycker liksom inte jag känner nå folk.
När vi kom hem och Tove somnat så gick vi igenom klädkammaren och rensade ut gamla kläder. Daniel var duktig den här gången och slängde mest. Två jättepåsar fick vi ihop till nån slags välgörenhet. Jag fick egentligen inte så mycket plats i lådorna att det känns relevant att köpa nåt nytt. Synd tycker jag.

För övrigt börjar dansabstinensen komma krypande. Det var torsdagen på Öland senast. Jag var både lite mätt och lite grinig efter Ölandsdanseriet så jag har inte känt nåt jättesug sen dess men nu känns det som att det är på väg igen. Den här veckan har vi möjlighet igen och har vi tur så blir det en trevlig Ölandsåterträff på köpet! :)

Inga kommentarer: