onsdag 1 juli 2009

Tisdag - födelsedagsmingel och dans till Perikles

På tisdagsmorgonen var jag upp med Tove och Daniel sov länge. Sen blev det frukost och sen tjatade jag iväg en väldigt trött och seg Daniel på afro dance som var i logen klockan elva. Han kom ner och tyckte inte han var tillräckligt slut, han hade inte kunnat ta i ordentligt pga av ryggen, så då for han ut och sprang. Sen sprang han ner till stranden och skulle ta ett dopp. efter badet hann han även med att spela lite volleyboll innan han var hemma igen. Så beter inte jag mig när jag är trött och seg...

Igår var den stora händelsen vårat mingel. Elin och jag hade bjudit in våra närmare dansvänner veckan innan vi åkte ner för att fira att vi båda fyllt jämnt och vi såg det som ett bra tillfälle att träffas. En del kunde inte komma för att de inte skulle hit, en del skulle komma men dök inte upp av olika anledningar (det här med dagar och klockslag släpper man lite när man är här så det är fullt begripligt.) Lite synd var det att mina mer långväga dansvännerna uteblev men desto fler kom och gjorde oss sällskap vilket vi är väldigt glada för!

Vi blev runt trettio personer som sörplade i oss min eget påhittade bål och knaprade på lite salta tilltugg vilket var gott efter all sol. Vi hade inte tänkt att folk skulle ha med sig presenter, det roliga var ju att träffas, men det dök upp ganska många paket i alla fall. Jättebra saker som uppblåsbara badleksaker, jätteplockepinn och supersöta sparbössor till pensionssparet. :) Vi fick också fina smycken och andra fina saker av närmsta vännerna och även tjusiga drottningkronor som vi sen hade på oss. Tack tack tack för allt!!
Danskvällen Perikles
Minglarna tackade för sig en efter en och begav mot sina respektive middagsbord. Vi styrde också till middag och åt den ihop med grannarna (M&M-stugan). Jättetrevligt! Det var min danskväll till Perikles och förväntningarna var ganska låga och infriades också tyvärr. Perikles spelar.....njaaeee....inte min typ av dansmusik i alla fall. En av få ljusglimtar den kvällen var en favorit som jag inte dansat med på hur länge som helst som är helt fantastisk att dansa med! Tur att jag hann ifatt honom.

Jag trodde jag hade minst en bra dans till säkrad under kvällen men jag fick tyvärr bli besviken. På flera sätt. Jag gillar inte när jag inte begriper mig på folk, när de är en person ena sekunden och en annan nästa. Har lite fått nog av såna så BU för det! :(

Jag lyckades få tag i en annan topprankad där på slutet och vi dansade till några värdelösa rocklåtar. Efter låt nr tre så behövde han dricka och sprang ut och hämtade vatten medan jag snällt väntade där inne. När han kom in sa han att han blivit uppbjuden där ute och att hon skulle komma in snart. Jag såg förmodligen ut som ett frågetecken modell större och undrade om vi inte skulle dansa mer nu då? han verkade inte ens vilja dansa med den andra damen men vår dans var tydligen över. Jag stod fjärde låten och sen ropar de ut att det är dags för sista. Morrrr!!! Så himla typiskt! Där kunde jag fått värsta kanondansen och så slarvar han bort mig precis innan. BU igen!

Jaja, min räddare i nöden dök upp framför näsan igen och vi dansade sista och extra innan vi strosade hem. Daniel sov och jag grillade två snabba korvar hos M&M som varje kväll hade grillen klar när vi kom ner. Praktiskt och trevligt! Sen gick jag och la mig och muttrade i sängen.

Inga kommentarer: