torsdag 23 juli 2009

Skön onsdagkväll

Igår åkte jag tidigare från jobbet. Jag kom hem strax efter tre och hela familjen gick ut tillsammans på en lång promenad i solen. Varmt men skönt. Sen fick Tove bada i poolen och det tycker hon ju är så roligt. Hon vill ha alla leksaker i vattnen och sitter nöjt och plaskar och leker ganska länge. Själv kan man sitta bredvid och bara njuta i solen.

Det blev middag på altanen för en gångs skull och jag, Daniel och Tove åt tillsammans tre fjärdedelar av en ungspannkaka för sex personer. Tove har börjat äta viss mat med gaffel nu och det går riktigt bra. Hon är så duktig och det är trevligt att kunna äta alla samtidigt, det blir en trevligare middag då.

Sen försökte vi tänka lite inför våra kommande resor så att vi inte ska glömma massa saker. Det ska bli riktigt trevligt att komma iväg! På kvällen låg jag under en filt framför TVn och drack te och löste korsord. Sällan jag unnar mig sådan lyx men det var skönt att bara ligga där och slappa ett tag.

Jag lade mig sen ganska tidigt eftersom jag var tvungen att vara på jobbet klockan åtta idag. Jag somnade snabbt för en gångs skull. Annars brukar tankarna fara runt. Augusti oroar mig. Tyvärr är det så. Måste försöka vrida om tankarna så jag kan se fram emot istället. Det blir en spännande månad.

Inga kommentarer: