måndag 20 juli 2009

På jobbet mitt i semestern

Tycker ni att jag varit lite dålig på att blogga senaste veckorna? Jag har ju haft semester. Haft ja. Idag är jag på jobbet. Det kändes väldigt surrealistiskt igår kväll kan jag meddela. Ni har varit ganska dåliga på att läsa också säger statistiken så det går väl jämt upp. Fy er som läser blogg på arbetstid. ;)

Jag ska bara vara här på jobbet den här veckan sen är jag ledig två veckor till tursamt nog. Här kommer det vara alltför soft de här dagarna. I princip ingenting att göra som det känns. Nåt papper att vända på ibland bara.

De senaste dagarna har bara runnit iväg. Jag skjutsade Nina till flyget i morse innan jag åkte till jobbet och det är tur att hon hämtar oss vid flyget redan om en vecka annars hade det varit ett sorgligt avsked. Senaste rapporten var ju från dansen i torsdags och det var ju så trevligt så. Fredag och lördag förmiddag tillbringade vi på olika stränder. Det var första besöken på beachen för Tove. Hon gick omkring naken och käkade varmkorv och tyckte livet var toppen. :)
Fredag kväll tillbringades i vårt favorituterum med vårt favoritSettlersspel. Många vinster till mig totalt under dessa dagar. Det gillas! :) Lördagen tillbringades i vårt favorituterum ätandes vår favoritgrillmat med favoritkompisen Elin och favoritkompisen Elins sällskap Mattias. Vi lyckades kasta lite kubb på varann också innan maten men efter maten orkade vi inte lyfta oss ur stolarna utan satt och degade och pratade strunt.

Söndagsförmiddagen tillbringades på Ikea och vi kom ut därifrån rekordbilligt med två nya soffkuddar. På eftermiddagen var vi ute och på kvällen körde vi ett sista spelrejs nu med Sjöfararna som är ett tilläggsspel. Sen var veckan slut! :(

Tiden går alltför fort ibland. De första tre semesterveckorna har bara svischat förbi. Tur som sagt att jag har två till! Ska sitta här nu hela veckan och se fram emot dem!

3 kommentarer:

Nina sa...

Tack för underbara dagar! Tur att settlers är kul utan att man vinner så ofta ;) , man blir bara sugen på revansch...hehehe. Längtar redan efter er! Vi ses på söndag!Kram kram!

Puman sa...

IKEA rockar! Jag har själv blivit fullfjädrad IKEA-knarkare de senaste veckorna, med säkert ett besök i veckan i snitt... Kul kul, även om PS Maskros-lampan väcker svårkuvade begär...
Hoppas att din arbetsvecka går snabbt och smärtfritt!
KRAM

Frida sa...

Nina: Japp, det är tur det är kul ändå ;) och det är tur vi ses snart. kraaaam

Puman: Haha, själv fick jag en överdos av Ikea när vi byggde om köket för några år sedan så besöken är inte så många längre. Jag gillar den fantasifulla barnavdelningen skarpt även fast jag inte handlar så mycket. :)