fredag 24 juli 2009

Sista dagen

Nu är det bara timmar kvar tills jag är ledig igen. Det ska bli sååå skönt att komma bort från meningslösheten ett tag. Jag är trött som en gnu idag för jag åkte kommunalt hit och då måste jag gå upp en timma tidigare. Jääääsp. Längtar redan tills jag får krypa ner under täcket i vår campingbil i natt. Vi ska ju dra upp till Dalhalla över natten och sen hem igen. Svisch. Hoppas konserten är värd det. Vädret verkar i alla fall bli fint till kvällen och det är ju ett stort plus.

Igår kväll tjatade jag iväg Daniel på dans. Han är riktigt hopplöst slö när det gäller att ta sig iväg. Alla möjliga ursäkter kan han hitta på. Men han hade visst en trevlig kväll i alla fall så det var ju tur. Jag och Tove hade tjejkväll och läste böcker och lekte innan det var välling och läggdags. Det är inte så ofta jag är helt ensam med henne och det känns lite viktigt nu när hon annars är pappas flicka på heltid. Det är så tydligt att Daniel är nummer ett.

Jag pratade med morfar en stund som ska vara barnvakt iväll och när jag berättade det för Tove sprang hon till ytterdörren och sa "bu-a, bu-a, bu-a". Det betyder morfar och hon var redan otålig. Idag kommer han nog när hon somnat så det blir ju en glad överraskning när hon vaknar.

När Tove väl somnat hoppade jag mellan datorn, tvn och packningen. Jag skulle lägga in film på datorn men det strulade och tiden gick. Jag kom ändå i säng hyfsat men rejält trött. Klockan tre väcktes vi av en störtskur som dundrade på takuporna av plåt. Vi somnade om ganska snart och när jag gick till tåget regnade det inte så mycket som tur var.

Fem och en halv timme kvar nu....

Inga kommentarer: