söndag 5 juli 2009

Onsdag - Lammet och Grisen

Ännu en dag med strålande väder! Tiden fram till lunch varje dag håller vi oss mest runt stugan. Leker med Tove, fixar med maten, solar och bara tar det lugnt. Efter lunch var Toves sovtid och då kunde man passa på att göra nåt för sig själv. Jag passade på att bege mig borde bortersta delen av campingen för att hälsa på några vänner men hittade dem redan på vägen hit på stranden uppe vid näten. De höll på och bollade lite så jag förstärkte ena laget med mina bolltalanger.

Efter ett tag var det hög tid för en glasspaus och vi begav oss in i skuggan hela gänget. Daniel ringde efter ett tag eftersom Tove vaknat och vi bestämde att de också skulle komma ner en stund. Det är ju jättetrevligt att hinna träffa folk lite utanför dansen. De kom ner och vi pratade ett tag och sen skulle Tove få bada i poolen. Hon tyckte det var kallt och var inte så jättenöjd förrän hon fick på sig kläder igen.

På eftermiddagen var vi medbjudna på Lammet & Grisen som är en omtalad restaurang på norra änden. Det var LBRR (en dansklubb från Linköping) som hade bokat buss och bord för femtio personer och det var ju smidigt att bara haka på. Bussen gick från campingen kvart över fyra så hoppade på och följde med norrut. Tove tyckte det var mysigt att åka buss och satt alldeles lugnt och tittade ut genom rutan.
Restaurangen var jättemysig, lite ute-fast-inne-känsla och fantastiskt god buffémat med direkttrancherat kött. Gott vin och gott sällskap därtill gjorde en jättetrevlig kväll! Tove åt också hur mycket som helst innan hon till slut ledsnade och ville röra på sig. Som tur var kunde vi ta kaffedrinken ute så hon kunde springa och leka med de andra barnen på gården. Sen var det bara att skutta på bussen igen och kliva av hemma på campingen. Det var jätteskönt att komma ifrån stugbyn ett tag och göra nåt helt annat så den lilla trippen gör vi gärna om nästa år. Ja tack!!
Varför gör jag alltid sådär??? Jag måste hitta på en ny
se-ful-ut-på-kort-min!


Danskvällen var Daniels och det var Bhonus som spelade. Jag hade tänkt att blogga massor men laddaren till datorn dog och så också datorn som inte fick nån ström så det var bara att lägga ner. Jag fixade fika lagom till paus och fick sen sällskap resten av kvällen men gick och lade mig vid ett eftersom jag hade morgonen med Tove.

Inga kommentarer: