söndag 5 juli 2009

Torsdag - Första doppet och dans till Zlips

Min sista dansdag och varmare ute än nånsin! Elin och jag testade vårt nya plockepinn (se stilstudie nedan!) och bollade lite boll mellan stugorna och blev tokvarma. När Tove vaknat efter lunch begav vi oss ner allihop till stranden en liten stund. Trots vädret var det vår första stranddag och konstigt nog kändes det som att vi inte haft tid tidigare(!)

Vi kastade frisbee en stund så att vi skulle vara ordentligt uppvärmda inför första doppet i havet. Daniel var den enda av oss som varit i innan. Jag gillar att kasta frisbee och blev även varm så det var kanon med ett dopp sedan. Vi turades om att passa Tove medan vi kastade oss i. Det var uppfriskande men man ville inte vara i mer än några simtag sådär. Skönt var det i alla fall att få svalka av sig och efter lite mer frisbee så knallade vi hemåt mot frysen där det fanns glass!

Jag bakade en ny kaka till kvällen och förberedde middagen samtidigt. Passade sen på att sova en liten stund innan det var dags att äta middag. Sen var det dags att förbereda veckans sista danskväll för mig. Dusch, kläder, smink, smycken och allt det där som ska piffas med. Tove somnar ju vid åtta varje kväll men sover som en stock så vi kan härja på ganska bra i stugan ändå.

Danskvällen Zlips
Danskvällen blev helt ok och före paus var den riktigt bra! Jag var nere i grottan en stund och hade turen med mig att hitta en kille från Umeå som jag tidigare bara dansat två fox med. Han stod på önskelistan under veckan och det var verkligen jätteroligt att dansa både bugg och fox. Hoppas det blir någon mer dans så småningom. Strax efter det lyckades jag hala in en annan av Umeås Ess så då är det svårt att ha tråkigt.

Efter paus så var det lite svårare men målet var att dansa alla danser och det lyckades jag nästan med. När det var en halvtimme kvar så kom jag på att jag inte bokat nån till sista och det var ju ganska klantigt eftersom det var min sista danskväll och det kunde vara kul att få riktigt bra danser som avslutning. Ingen av de jag kunde tänka mig att bjuda upp syntes till för en tvärs-över-golvet-bokning och när sista väl kom så blev det lite förvirrat spring runt banan för att hitta nån favorit av vilket slag som helst.

Till slut gick jag ut en runda och då hittade jag en favoritkille som jag mer än gärna dansar med. Vi körde hela slutrejset och dansade även när Zlips höll på och spexade på scenen. Tyvärr inga höjdarextranummer (Tack vet jag Blender!!!!) men det var trevligt ändå. Sen blev det en promenad ner till stugan där Daniel just vaknat och vi gick upp till LBRR där vi var bjudna på grillning för kvällen. Det blev några korvar innan det blev för kallt och för trött innan vi knallade hem igen och kröp ner i sängen.

Inga kommentarer: