torsdag 26 februari 2009

Redan torsdag

Veckan går fort, kanske för att jag pysslar med både det ena och andra. Pappa var här i måndags och vi var på kurs. I tisdags så var jag ute hos pappa istället på dan och simmade på kvällen. Så skönt och jag kände att jag kunde ta i mer nu. :) I går var jag och Tove och shoppade en sväng och sen sydde jag upp mina nya jeans medan Tove sov. (Jag känner mig alltid så himla duktig när jag gjort nåt sånt. Kanske för att det verkligen tar emot...)

Idag är det torsdag och jag har städat lite och ska annars mest förbereda inför kvällens utflykt. Det känns lite nervöst men mest roligt. Just nu är jag mest fundersam över hur lång tid det kommer ta att köra mitt i värsta rusningen så jag ska försöka åka i god tid.

En annan sak som blivit fixat i veckan är Ölandsstugan som nu är betald så långt. Skönt att det är i ordning och det är bara att hoppas att det blir bra på alla sätt.

Inga kommentarer: