onsdag 25 februari 2009

Dansmaffian 2.0

Idag fyller Dansmaffian två år och därmed har den nya designen släppts. Jag hoppas den kommer mottas positivt. Jag fick tillgång till den nya designen första gången någon gång i höstas och det har varit riktigt kul att följa och bidra till utvecklingen. Det är i princip inga nya funktioner som lanserats nu även fast det ligger mycket på lut.

Mina mest synliga bidrag till den nya layouten är de nya onlinegubbarna och ikonerna för PM och gästbok. Jag fick fria händer och har snickrat ihop dem enligt eget huvud och jag hoppas medlemmarna ska gilla dem lika mycket som jag. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så det är du som maxxat meddelandesymbolerna! Bra gjort! :-)

Har inte hunnit vänja mig riktigt vid sidlayouten än, men det kommer nog...
Kramen

Anonym sa...

Vet inte vad jag tycker ännu. Jag hade inget emot designen med både spalt till höger och vänster om "innehållet". Känns som det blir mer "rulla sidan upp och ned" nu. Min skärm är bred men inte så hög... :)
(Att menyn är flyttad tycker jag är bra men det finns annat innehåll jag gärna haft högre upp)

Och så fungerar inte nya sidan med opera på mobilen... :( Senast jag kollade.